Pasi-brzuch
| Starszy Kucharz | Przepisów: 12, Artykułów: 1Udka pieczone
Sposób na złociste i chrupiące udka
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Pasi-brzuch
| Starszy Kucharz | Przepisów: 12, Artykułów: 1Sposób na złociste i chrupiące udka
Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11Gdy ciężko kupić prawdziwy miód z pasieki, aw sklepach są niesmaczne podróby, więc jak zrobić zapasy na zimę..? Odpowiedź znajdziecie w artykule!
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Naleśniki od lat goszczą na naszym stole. Co zrobić aby były smaczniejsze?
Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11Naturalnie dbaj o zdrowie!
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Alpinia - wielu z nas nie ma pojęcia co to za przyprawa i skąd pochodzi.
justynak223
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1232, Artykułów: 55Natka pietruszki jest potrzebna niemal do każdego dania. Warto mieć ją zawsze pod ręką.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Czarny bez jest dość specyficzny. Ma działanie lecznicze, o ile wiemy jak korzystać z jego dobrodziejstw. Radzimy jak zrobić nalewkę z kwiatów czarnego bzu.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Gotuje i studiuje historię sztuki. Zarówno artysta jak i i kucharz potrzebuje pasji, namiętności, fantazji i talentu. Ukończyła elitarną francuską szkołę kulinarną Le Cordon Bleu.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Najbliższy weekend zapowiada się regionalnie. Zobacz gdzie i jakie atrakcje na Ciebie czekają.
Mysiunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1806, Artykułów: 11Domowy sposób na przygotowanie zdrowotnego naparu.