

Nagrody w konkursie Tchibo rozdane!
Zobaczcie kto dostał nagrodę w konkursie Tchibo!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Zobaczcie kto dostał nagrodę w konkursie Tchibo!
Zabawny zestaw zasad weselnych.
Oto zbiór nietypowych alkoholi. Niektóre spotkamy w sklepie naprzeciwko, do innych raczej łatwo nie dotrzemy, ale na pewno warto o nich wiedzieć.
...
Dla rolników z gospodarstw ekologicznych z woj. dolnośląskiego.
Joanna Krupicka z Avocado vegan catering opowiada o swojej pracy i poleca przepisy na chleb ze szpinakiem i zieloną pastę z bobu i groszku.
Czy dieta wegańska jest droga i trudna? - opowiada Joanna Krupicka z Avocado vegan catering oraz podaje przepis na zupę kokosowo-soczewicową.
Amatorzy aromatycznych polskich kiełbas mają powody do zadowolenia.
Już 4 czerwca 2011 we Wrocławiu konkurs na najlepszą z nalewek.
Twoja babcia lub Twój dziadek mają swoje święto? Przygotuj im coś specjalnego na tę okazję! Postaraj się, by pozytywnie zapamiętali ten dzień.