admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Różowa porcelana na wielkanocnym stole
Dekorację swojego wielkanocnego stołu rozpocznij od wyboru różowej zastawy.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Dekorację swojego wielkanocnego stołu rozpocznij od wyboru różowej zastawy.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Kulinarne tradycje wielkanocne nakazują, aby wielkanocny stół był kolorowy, wesoły i obficie zastawiony.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Pasztet z kaczki DROP to nie tylko alternatywa dla pasztetów wieprzowych czy drobiowych. To możliwość urozmaicenia stereotypowych śniadań i kolacji...
Persik
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1125, Artykułów: 42przy krojeniu cebuli unikniemy łez jeżeli...
martha
| Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 14Kiedy już zmęczeni zwiedzaniem Pragi zgłodniejemy warto wiedzieć gdzie szukać czeskich przysmaków.
Galeo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 94, Artykułów: 77Przyprawa do gulaszu to niezwykle aromatyczna mieszanka przypraw, doskonała do gulaszów mięsnych i warzywnych, mięsa duszonego i sosów.
Persik
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 1125, Artykułów: 42jak prawidłowo siekać zioła by nie straciły na wartości
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Jak co roku przed świętami brakuje Ci czasu? Pomoc potrzebna od zaraz? Na ratunek śpieszą mrożonki Poltino. Pomogą bezstresowo przygotować potrawy na świąteczny stół.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Na Wielkanoc do szerokiego asortymentu produktów Świdnicki, dołączyły dwie nowości - smakowita kukurydza i pyszny groszek konserwowy Świdnicki.
Galeo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 94, Artykułów: 77Pieprz czarny jest najbardziej ostrym ze wszystkich rodzajów pieprzu. Posiada intensywny zapach i korzenny, palący smak.