

Regulamin konkursu - Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem konkursu - Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem konkursu - Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne
Przyślij przepis na słodki wielkanocny wypiek z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT i wygraj stylowy fartuszek!
Ostatnie dni konkursu! Weź udział w konkursie, odpowiedz na pytanie i wygraj mikser planetarny firmy Unold!
Od ziarna to tabliczki – zobacz jak powstaje prawdziwa czekolada w Manufakturze Czekolady.
Broda mnicha ma wiele wspólnego ze szpinakiem, a jeszcze więcej z Włochami. Co to za warzywo i jak jeść agretti, czyli brodę mnicha?
Dziękujemy za wzięcie udziału w kolejnym etapie konkursu na danie główne, który organizujemy wspólnie z firmą Hortex. Jednocześnie zapraszamy do kolejnego etapu konkursu, w którym prosimy o przepisy na danie w stylu fit!
Nowe naczynia Zepter SmartLife z linii Masterpiece to unikalne połączenie designu i najnowszej technologii. To pierwsze na rynku „inteligentne” naczynia, które sterowane są falami radiowymi.
Niebanalny i pyszny przepis na deser z koziego serka, galaretki orzechowej i kruszonki. Zrób i zaskocz swoich bliskich jego smakiem!
Zamrażanie to najkorzystniejsza metoda długotrwałego przechowywania produktów, pozwalająca zachować dużą część składników mineralnych i witamin. Mrożonki są szczególnie cenione ze względu na najbardziej zbliżoną do świeżych produktów wartość odżywczą.
Zupy to łatwo przyswajalne dania, stanowiące doskonały wstęp do głównego posiłku. Zupa może także zastąpić mały posiłek w ciągu dnia. Powodów, dla których warto jeść zupy jest wiele.