redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Konkurs - Twoja słodka Wielkanoc
Przyślij przepis na słodki wielkanocny wypiek z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT i wygraj stylowy fartuszek!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Przyślij przepis na słodki wielkanocny wypiek z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT i wygraj stylowy fartuszek!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Ostatnie dni konkursu! Weź udział w konkursie, odpowiedz na pytanie i wygraj mikser planetarny firmy Unold!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Od ziarna to tabliczki – zobacz jak powstaje prawdziwa czekolada w Manufakturze Czekolady.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Broda mnicha ma wiele wspólnego ze szpinakiem, a jeszcze więcej z Włochami. Co to za warzywo i jak jeść agretti, czyli brodę mnicha?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dziękujemy za wzięcie udziału w kolejnym etapie konkursu na danie główne, który organizujemy wspólnie z firmą Hortex. Jednocześnie zapraszamy do kolejnego etapu konkursu, w którym prosimy o przepisy na danie w stylu fit!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nowe naczynia Zepter SmartLife z linii Masterpiece to unikalne połączenie designu i najnowszej technologii. To pierwsze na rynku „inteligentne” naczynia, które sterowane są falami radiowymi.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Niebanalny i pyszny przepis na deser z koziego serka, galaretki orzechowej i kruszonki. Zrób i zaskocz swoich bliskich jego smakiem!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zamrażanie to najkorzystniejsza metoda długotrwałego przechowywania produktów, pozwalająca zachować dużą część składników mineralnych i witamin. Mrożonki są szczególnie cenione ze względu na najbardziej zbliżoną do świeżych produktów wartość odżywczą.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zupy to łatwo przyswajalne dania, stanowiące doskonały wstęp do głównego posiłku. Zupa może także zastąpić mały posiłek w ciągu dnia. Powodów, dla których warto jeść zupy jest wiele.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Warzywa to naturalne źródło witamin i minerałów. Dostarczane organizmowi w odpowiednich ilościach, odpłacają się profitami w postaci pięknej cery, wysokiej odporności, zdrowego serca oraz przedłużenia młodości.