![Sałatka z owoców morza [film] Sałatka z owoców morza [film]](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/salatka-z-owocow-morza-film-236003.jpg)

Sałatka z owoców morza [film]
Krewetki, przegrzebki, ośmiornica i kalmary - zobaczcie jak szef kuchni restauracji Venti-tre Marcin Suchenek robi sałatkę z owoców morza z chrupkim pieczywem.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Krewetki, przegrzebki, ośmiornica i kalmary - zobaczcie jak szef kuchni restauracji Venti-tre Marcin Suchenek robi sałatkę z owoców morza z chrupkim pieczywem.
Szef kuchni Robert Sowa zdradza swój przepis na doskonałe skrzydełka na ostro w marynacie z chili.
Nowe blendery ręczne firmy Philips łączą w sobie moc 650W, technologię ProMix i funkcję turbo dla uzyskania idealnie zmiksowanych potraw. Przygotowanie doskonałych zup czy koktajli nigdy nie było tak proste i szybkie!
Konrad Birek podpowiada, aby dla najlepszego efektu najpierw przyprawy uprażyć na suchej patelni – dowiedz się więcej i poznaj inne triki szefa kuchni Akademii Smaku Siemens!
Masz w domu więcej ziemniaków, które leżą w siatce i kiełkują? Jest sposób żeby zakochały swoją świeżość.
Często chcę ponownie wykorzystać słoiki, które kupuję w sklepach, ale zawsze pozostaje w nich nieprzyjemny zapach potrawy, która się w nich znajdowała. Jak cieszyć się słoikami bez zapachu?
W cyklu Słodkie piątki przygotowałam dla Was zdrowy i smaczny deser z kaszy jaglanej i miodu, polany sosem truskawkowym. Zobacz jak zrobić kaszę jaglaną na słodko!
Przeczytajcie co zdaniem ekspertów będzie dominować w naszym menu w najbliższych miesiącach i latach!
II półfinał konkursu dla blogerów kulinarnych BlogerChef odbędzie się w Poziom 511 Design Hotel&SPA**** – już w najbliższy weekend!
Dzisiaj w cyklu bloger tygodnia na nasze pytania odpowiada Ewa Przekop, autorka bloga W koperkowej kuchni.