

Bloger Tygodnia - Pimp My Pancakes
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Szymon Berłowski, autor bloga Pimp My Pancakes. Zobaczcie na ile sposobów można zrobić naleśniki!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Szymon Berłowski, autor bloga Pimp My Pancakes. Zobaczcie na ile sposobów można zrobić naleśniki!
Zobacz film jak krok po kroku zrobić pyszny sernik na biszkoptach. Doskonały na przykład z polewą czekoladową.
Ten prosty, efektowny i szalenie smaczny przepis z łatwością wykorzystacie we własnej kuchni, a trio kawa, wino i czekolada podbije Wasze kubki smakowe!
Endorfina to miejsce w którym można doskonale zjeść w restauracji, bawić się do rana w klubie a przechadzając się po ogrodzie zapomnieć, że jest się w centrum wielkiego miasta.
Najlepszy polski szef kuchni - Wojciech Modest Amaro opowiada o swojej pasji, smakach dzieciństwa, planach na przyszłość i wymarzonym celu podróży.
Kwas chlebowy przeżywa renesans. Warto go robić w domu i pić zamiast oranżady. Zobacz nasz przepis!
Szlachetne trunki wymagają ładnej oprawy. Zobacz jak dobrze dobrać karafkę do trunku.
Już w najbliższą sobotę, 25 stycznia, odbędzie się wielkie kulinarne wydarzenie - pierwszy półfinał konkursu BlogerChef.
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Święta!
Wyposażony w dotykowy panel sterowania nóż ma przetwarzać informacje na temat krojonych produktów i wpływać na ich świeżość.