redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Pieczona gicz cielęca z groszkiem
Robert Sowa poleca przepis na pieczoną gicz cielęcą z zielonym groszkiem. Zobacz przepis szefa kuchni!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Robert Sowa poleca przepis na pieczoną gicz cielęcą z zielonym groszkiem. Zobacz przepis szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Brukselka dodaje trochę koloru, którego tak brakuje na zimowym stole, kiedy już niewiele zielonych warzyw jest dla nas dostępnych. Poznaj ciekawe przepisy na brukselkę.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Poznaj zalety makaronów roślinnych konjac. Zobacz czy makaron konjac ma taki sam smak jak tradycyjny makaron pszenny?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Specjalnie dla Was stworzyliśmy kalendarz, który możecie pobrać ze strony, a także wydrukować i powiesić u siebie w domu! Każdą stronę kalendarza na 2014 rok zdobi zdjęcie potrawy.
reanja
| Złoty Ekspert | Przepisów: 671, Artykułów: 4Wystarczy chwila, a mamy domową przyprawę do dań.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Ciasto drożdżowe wielu z nas kojarzy się z beztroskim dzieciństwem. Idealnie sprawdzi się jako wypiek w towarzystwie kubka ciepłego kakao.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Niedawno zakończyła się III edycja projektu, teraz wszyscy czekają na Wielki Finał! W międzyczasie zapraszamy Was do obejrzenia relacji z warsztatów.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Klaudia Koperska, autorka bloga Koperek w kuchni.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244W cyklu Słodkie piątki mam dla Was przepisy na pączki serowe. Zobacz film jak krok po kroku zrobić domowe pączki serowe.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wszystkich miłośników słodkości zapraszamy na największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej w dniach 18 – 20 lutego.