Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Powrót z grzybobrania, czyli obróbka
Po powrocie z grzybobrania następuje obróbka leśnych łowów! Jak sobie z nią poradzić?
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Po powrocie z grzybobrania następuje obróbka leśnych łowów! Jak sobie z nią poradzić?
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Sezon na grzybobranie rozpoczęty, oto kilka praktycznych rad jak nie dać się zwieść grzybowym pokusom.
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Sałaty są niskokaloryczne, ale bardzo wartościowe.
pycia9
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 76, Artykułów: 2Jak moja rodzina spędziła pogodny jesienny dzień.
moniczkaaa_a
| Szef Kuchni | Przepisów: 33, Artykułów: 2Doskonała porada - aby nie zepsuć rosołu w razie potrzeby dolejmy wrzącej wody.
agnieszkalider
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 786, Artykułów: 88Co trzeba zrobić, by wątróbka była miękka i pozbawiona włókien?
Sarenka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 571, Artykułów: 1Pestki dyni możemy dość szybko i w łatwy sposób wysuszyć w piekarniku. Jak? Sprawdź!
pierniczkowo
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 53Olej słonecznikowy, rzepakowy, kukurydziany, z pestek, z orzechów...
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Głodni? Macie ochotę na dynię? To monstrum wyżywi was przez rok!
MARTYNA781940
| Szef Kuchni | Przepisów: 48, Artykułów: 2Jak wyjąć biszkopt z blachy, czyli biszkoptem o podłogę.