Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Krystaliczny rosół – precz z oczkami!
Precz z oczkami tłuszczu, porada jak się ich pozbyć.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Precz z oczkami tłuszczu, porada jak się ich pozbyć.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Co zrobić,aby owoce nie opadały na dno ciasta?
Domownik
| Kucharz | Przepisów: 3, Artykułów: 2Smaczny pomidorek z solą bez skorki
Domownik
| Kucharz | Przepisów: 3, Artykułów: 2Denerwujesz się, masz dość klejenia pierogów bo nie chcą się kleić. Sprawdź co zrobić!
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Najpopularniejsza ryba w Australii, coraz częściej na polskich stołach.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Agrest - do czego możemy go użyć?
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Sukces potraw z ziemniaków zależy przede wszystkim od właściwego doboru gatunku ziemniaka do rodzaju potrawy...
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Jajka i ich niezwykłe zalety ...
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Informacje znajdujące się na opakowaniach jajek pozwalają na istotna wiedzę o produkcie...
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Szybkie i sprawne obieranie ugotowanych jajek.