mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Działanie czosnku
Nietypowe zastosowanie czosnku.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Nietypowe zastosowanie czosnku.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Wywar stanowi podstawową bazę wyśmienitego sosu, kilka słów na temat wywarów.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Pyszny przepis na kurczaka w winie... i ginie... i koniaku i wódce!
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Dania jednogarnkowe to świetny sposób na szybki obiad nawet następnego dnia.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Garnek rzymski – pieczenie w naczyniu glinianym czyli zachowanie pełnych wartości odżywczych
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Woda nie zawsze zdrowia doda.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Kilka wskazówek na temat zakupu mrożonej żywności.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Aby wino zawsze było w zasięgu kiedy go potrzebujemy.
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co lubi szpinak podczas przyrządzania?
ewelina.mn
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 663, Artykułów: 406Co zrobić, aby nadać czerstwym bułkom i chlebowi drugie życie?