eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Rozprowadzenie polewy na cieście
Łatwy i praktyczny sposób.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Łatwy i praktyczny sposób.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Bardzo praktyczny sposób, który na pewno się przyda.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Polecam świetny i sprawdzony sposób.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22W ten sposób smażę wątróbkę za każdym razem.
eluska
| Szef Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 22Sposób jest naprawdę bardzo dobry i zdrowy.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Wskazówka jak zadbać o oliwę z oliwek.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Nietypowy dodatek do potraw.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Właśnie dziś, 19 października, Komisja Europejska dodała kabanosy na listę tradycyjnych produktów UE.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Sprawdzony sposób na pyszny, puszysty omlet.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Figa czyli owoc drzewa figowego