Krówki

Jak otrzymać ze zwykłej krówki ciągutkę?

         
ocena: 3/5 głosów: 1
Krówki
Popuarne "mordoklejki" krówki, któż ich nie lubi, choć troszkę... Tak od czasu do czasu.... Tak się zapomnieć i "pomemleć" sobie i poobklejać zęby i tak słodko, radośnie.... Dać szefowi lub szefowej jak za dużo mówi :) 

No właśnie, jest tyle producentów krówek...krówka malinówka, krówka itd... Zastanawiacie się czasami, która jest ta "mordoklejka". Od tego wszystkiego można dostać oczopląsu. Zazwyczaj bierzemy, taką która wydaje nam się lepsza jakościowo tzn.droższa a tu...wcale cena nie świadczy o jakości - niestety.

Każdą bowiem krówkę możemy przekształcić z krystalicznego twardego cukierka w mordoklusie :) Wybierając krówkę, pomacaj ją, bowiem i bardziej miękka tym większa szansa na obklejonki :) Jeśli jednak nie, to wystarczy, że położysz krówkę na grzejniku i zrobi się mordoklusia :) Jest to sprawdzony już przepis !Pozdrawiam