Resztki wędlin i mięsa

Mięsa « poprzedni | następny »
Papaja - Porady kulinarne: Resztki wędlin i mięsa offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 8
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Resztki wędlin i mięsa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Co zrobić z resztkami wędlin albo mięsa?


Tak ja w przypadku sera, często zostają podsychające kawałki wędlin albo resztki mięsa z obiadu. W przypadku wędlin możemy je od razu usmażyć z cebulką , albo zbierać kroić na kawałki a po uzbieraniu większej ilości wykorzystać do bigosów, pizzy czy innych dań wymagających dodania wędlin. Mięso możemy jeśli jest z kością obrać, zmielić i zamrozić a kiedy uzbieramy większą ilość wykorzystać do pierogów, spaghetti czy innych dań.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Resztki wędlin i mięsa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane