Resztki wędlin i mięsa

Mięsa « poprzedni | następny »
Papaja - autor porady Resztki wędlin i mięsa offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 8
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Resztki wędlin i mięsa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Co zrobić z resztkami wędlin albo mięsa?


Tak ja w przypadku sera, często zostają podsychające kawałki wędlin albo resztki mięsa z obiadu. W przypadku wędlin możemy je od razu usmażyć z cebulką , albo zbierać kroić na kawałki a po uzbieraniu większej ilości wykorzystać do bigosów, pizzy czy innych dań wymagających dodania wędlin. Mięso możemy jeśli jest z kością obrać, zmielić i zamrozić a kiedy uzbieramy większą ilość wykorzystać do pierogów, spaghetti czy innych dań.

Komentarze do Resztki wędlin i mięsa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!
Dziś moderatorami są
Babciagramolka
Babciagramolka

Platynowy Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane