Resztki wędlin i mięsa

Mięsa « poprzedni | następny »
Papaja - Porady kulinarne: Resztki wędlin i mięsa

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 8
zdjęcia: 1 z 1
Resztki wędlin i mięsa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Co zrobić z resztkami wędlin albo mięsa?


Tak ja w przypadku sera, często zostają podsychające kawałki wędlin albo resztki mięsa z obiadu. W przypadku wędlin możemy je od razu usmażyć z cebulką , albo zbierać kroić na kawałki a po uzbieraniu większej ilości wykorzystać do bigosów, pizzy czy innych dań wymagających dodania wędlin. Mięso możemy jeśli jest z kością obrać, zmielić i zamrozić a kiedy uzbieramy większą ilość wykorzystać do pierogów, spaghetti czy innych dań.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Resztki wędlin i mięsa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Podróż kulinarna z Hortex Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni śródziemnomorskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - łyżka z silikonową krawędzią Fiskars!

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane