Resztki wędlin i mięsa

Mięsa « poprzedni | następny »
Papaja - Porady kulinarne: Resztki wędlin i mięsa offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 8
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Resztki wędlin i mięsa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Co zrobić z resztkami wędlin albo mięsa?


Tak ja w przypadku sera, często zostają podsychające kawałki wędlin albo resztki mięsa z obiadu. W przypadku wędlin możemy je od razu usmażyć z cebulką , albo zbierać kroić na kawałki a po uzbieraniu większej ilości wykorzystać do bigosów, pizzy czy innych dań wymagających dodania wędlin. Mięso możemy jeśli jest z kością obrać, zmielić i zamrozić a kiedy uzbieramy większą ilość wykorzystać do pierogów, spaghetti czy innych dań.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Resztki wędlin i mięsa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane