Resztki wędlin i mięsa

Mięsa « poprzedni | następny »
Papaja - Porady kulinarne: Resztki wędlin i mięsa offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 8
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Resztki wędlin i mięsa
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Co zrobić z resztkami wędlin albo mięsa?


Tak ja w przypadku sera, często zostają podsychające kawałki wędlin albo resztki mięsa z obiadu. W przypadku wędlin możemy je od razu usmażyć z cebulką , albo zbierać kroić na kawałki a po uzbieraniu większej ilości wykorzystać do bigosów, pizzy czy innych dań wymagających dodania wędlin. Mięso możemy jeśli jest z kością obrać, zmielić i zamrozić a kiedy uzbieramy większą ilość wykorzystać do pierogów, spaghetti czy innych dań.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Resztki wędlin i mięsa  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane