Marynata Chili na grilla
Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
Zapoznajcie się z najnowszymi dodatkami kuchennymi, kulinarnymi, spożywczymi, dostępnymi w sklepach. Dodatki przydadzą się nie tylko w Waszej kuchni, ale podczas organizacji przyjęć, ustalania menu, zabaw z rodziną i znajomymi.
Tutaj poznacie nowości kulinarne dostępne w sklepach m.in. artykuły spożywcze, mrożonki, przyprawy, masła, oleje, sosy. Poradzimy Wam jakie są najlepsze, co wybrać, jakie dania wyczarować z pomocą nowych dodatków kulinarnych.
Kulinarne dodatki podkreślą lub będą uzupełnieniem Waszych potraw, mogą również wzbogacić dotychczasowe dania o nowe smaki.
Marynata Chili jest środkiem nadającym niezrównane walory smakowe wszelkim rodzajom mięs.
POLEWA DO GLAZUROWANIA KIEŁBASY I MIĘS „Country Fire” - ostatnim etapem w sztuce grillowania jest glazurowanie.
Uprzednie zamarynowanie powoduje, iż po upieczeniu mięso jest kruche, aromatyczne i smakowite. To efekt działania starannie dobranej mieszanki ziół, przypraw i warzyw.
Sałatka macedońska to doskonały dodatek do obiadów oraz dań z grill, który można teraz przygotować szybko i łatwo dzięki Sałatce Macedońskiej d’aucy.
Czas na wyśmienitą węgierska potrawę przygotowaną na bazie Sosu węgierskiego z pieczarkami Dawtona.
Jeśli masz ochotę na chwilę przenieść się do krainy kwitnących tulipanów i kolorowych wiatraków, sięgnij po niezwykle łatwe do przyrządzenia "Danie Holenderskie" Horteksu...
Galaretka to podstawowy składnik deserów, serwowanych małym i dużym łasuchom.
Producent mrożonek Felco proponuje, aby tegoroczne menu miało lekki smak potraw gotowanych na parze...
Pasta warzywna Ajvar to typowy chorwacki specjał.
Receptura pasty Pindżur opiera się na starannie dobranych proporcjach czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i czerwonej cebuli.