

Ryba to ryba - morszczuk.
RYBA TO RYBA - MORSZCZUK.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
RYBA TO RYBA - MORSZCZUK.
Miales ryby w lodowce i dzisiaj nie mozesz jej otworzyc?
Czasami w naszej kuchni nasze produkty spożywcze pochowane mamy w różnych miejscach. Więc do dzieła i robimy porządki.
W bardzo prosty sposób można uratować np. sałatę.
Co robic jezeli tluszcz z patelni opryskal fajna bluzke?
Niezastąpiona pomoc w kuchni.
Po co jeść sklepowe wędliny z konserwantami?Można w domu samemu zrobic sobie smaczną wędlinkę w szynkowarze
Jedzenie może stać się przyjemnością !!! Wystarczy wiedzieć jak jeść i jak dobrze dobrać składniki.
Przeciętny Polak spożywa małe ilości błonnika pokarmowego - około 15-20g/dzień
Bakterie kwasu mlekowego (laktobakterie) to pożyteczne mikroorganizmy. W przemyśle spożywczym są stosowane do produkcji fermentowanych napojów mlecznych...