redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Robimy domowe pieczywo
Ekspert Akademii Smaku - Tomasz Morawiecki opowiada ile czasu trwa przygotowanie chleba i dlaczego warto to robić.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Ekspert Akademii Smaku - Tomasz Morawiecki opowiada ile czasu trwa przygotowanie chleba i dlaczego warto to robić.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Kasze od zawsze były podstawą polskiej kuchni. Chociaż w pewnym momencie nieco odeszły w zapomnienie, dzisiaj na nowo odkrywamy ich tradycyjne i nowoczesne oblicze. Zobaczcie, dlaczego warto je jeść. Poznajcie też świetne pomysły z kaszą w roli głównej!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Kuchnia polska wraca do kulinarnych łask. Staje się coraz popularniejsza wśród kucharzy młodego pokolenia. Nieustannie inspiruje, zdobywając coraz większe uznanie. Zobaczcie niebanalne przepisy na tradycyjne dania kuchni polskiej!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449To, że jesteś zabiegana nie usprawiedliwia faktu, że źle się odżywiasz. Dlaczego? Ponieważ mimo braku czasu możesz przygotowywać pełnowartościowe posiłki. Bo liczy się nie tyle to, ile masz wolnych minut, a w jaki sposób je wykorzystasz. Twoim sojusznikiem w tej walce są urządzenia wielofunkcyjne.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Kuchnie świata to od 7 lat wizytówka Lidla w Polsce. Produkty, pochodzące z odległych zakątów, z tygodnia na tydzień opanowują sklepowe półki. Polacy z dużym entuzjazmem przyjęli akcje tematyczne Lidla. Dlatego sieć zamierza kontynuować dobrą passę.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Choć dostępność ziół w sklepach stale się powiększa i do wyboru mamy gatunki jednoroczne, wśród których warto wymienić choćby bazylię, cząber, oraz wieloletnie, rozrośnięte okazy - na przykład: mięty, szałwii to warto pomyśleć o hodowaniu ziół we własnym domu lub ogrodzie. Produkty, które ułatwią to zadanie.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Czym właściwie jest francuskie bistro? Bistromania rozkwita i nad Wisłą – my odwiedziliśmy Le Bistro Rozbrat, mamy też dla Was przepisy na francuskie klasyki.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Katia Roman-Trzaska ze szkoły gotowania Little Chef tłumaczy trzylatkom, jak upiec tartę, a rodziców przekonuje, że warto gotować z maluchami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Marta Gessler rozpoczęła wielką akcję zbierania przepisów wśród gości swojej restauracji. Co tydzień jeden z pomysłów klientów trafi do menu.
Zohan
| Kucharz | Przepisów: 2, Artykułów: 13Ciągle te same potrawy z tych składników? Jeśli jeszcze nie mieliście okazji spróbować posiłków oferowanych przez pobliski las lub łąkę, zdecydowanie czas to zmienić!