

Bruno Goussault - mistrz sous vide w Polsce!
Na 3-rd Food & Drink Festival w Lublinie zagości Bruno Goussault - mistrz gotowania próżniowego.
Na 3-rd Food & Drink Festival w Lublinie zagości Bruno Goussault - mistrz gotowania próżniowego.
Naukowcy stworzyli pizzę, którą można jeść 3 razy dziennie bez szkody dla zdrowia!
Już 7 lipca piknik i wielka uczta w prawdziwie cesarskim stylu w 200 rocznicę marszu Napoleona.
Czy tak wyglądać będzie kulinarna przyszłość? Zobacz najbardziej zrobotyzowaną kuchnię świata!
Sorbety to wspaniałe desery, które nie tylko ugaszą pragnienie i przyniosą ochłodę w ciepłe dni, ale będą też pięknym akcentem każdego posiłku.
Od piątku 29 czerwca do niedzieli 5 lipca 2012 Mikołajki zapraszają na swoje święto, w sobotę Karol Okrasa poprowadzi V Mazurski Festiwal Rybny "Rybkę na zdrowie"
13-14 lipca odbędzie się już po raz czwarty Festiwal Kuchni Zbójnickiej. Warto tam zajrzeć przy okazji urlopu w Beskidach.
Rekordowa cena wina została osiągnięta w winnicy Penfolds.
Już w niedzielę, 1 lipca odbędzie się finał EURO 2012, kto zwycięży na boisku dowiemy się już niedługo. Do tego czasu warto zapoznać się z kuchnią obu krajów.
Pizzeria Del Popolo to królowa ulic San Francisco – mobilna restauracja z prawdziwą pizzą neapolitańską.