

Bloger Tygodnia - Śladami Słodkiej Babeczki
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Asia, czyli Słodka Babeczka, autorka pełnego pysznych wypieków bloga Śladami Słodkiej Babeczki.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiada Asia, czyli Słodka Babeczka, autorka pełnego pysznych wypieków bloga Śladami Słodkiej Babeczki.
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - naczyna żaroodporne Termisil, oleje Oleofarm i fantastyczne książki!
Trójka przyjaciół związanych z Gruzją dąży do wydania książki „Gruziński smak”, będącej przewodnikiem kulinarnym i jednocześnie opowieścią o tradycji oraz historii tych rejonów i ludzi.
W Hiszpanii trwa zbiór oliwek i rozpoczyna się okres nazywany "El veranillo". Dowiedz się więcej na temat tego szczególnego czasu. Poznaj przepisy z użyciem oliwek.
Z radością informujemy, że serwis Gotujmy.pl objął patronat medialny nad książką "Ukryciu w Paryżu" autorstwa Corine Cantz.
Venti-tre to finezyjne połączenie tradycyjnej kuchni włoskiej oraz wyszukanych śródziemnomorskich smaków.
Wykorzystaj w pełni sezon na grzyby i poznaj przepis szefa kuchni restauracji Venti-tre Marcina Suchenka na ravioli z leśnymi grzybami i sosem z szałwii.
Jej kulinarną podróżą życia są Włochy. Najchętniej zostałaby zaproszona na obiad przez włoskiego aktora Danny'ego DeVito, który pokazałby jej sztuczki swojej narodowej kuchni.
V warsztaty trzeciej edycji konkursu „Dzień z Podravką” odbyły się 25 października 2013 roku w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. Marii Dąbrowskiej w Dęblinie.
Dzięki książce "Wyprawy po przyprawy", poznasz ponad 100 smakowitych przepisów prosto z ojczyzny każdej z przypraw. Do tego mnóstwo porad oraz niezwykłych fotografii.