redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - naczyna żaroodporne Termisil, oleje Oleofarm i fantastyczne książki!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - naczyna żaroodporne Termisil, oleje Oleofarm i fantastyczne książki!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Trójka przyjaciół związanych z Gruzją dąży do wydania książki „Gruziński smak”, będącej przewodnikiem kulinarnym i jednocześnie opowieścią o tradycji oraz historii tych rejonów i ludzi.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W Hiszpanii trwa zbiór oliwek i rozpoczyna się okres nazywany "El veranillo". Dowiedz się więcej na temat tego szczególnego czasu. Poznaj przepisy z użyciem oliwek.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Z radością informujemy, że serwis Gotujmy.pl objął patronat medialny nad książką "Ukryciu w Paryżu" autorstwa Corine Cantz.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Venti-tre to finezyjne połączenie tradycyjnej kuchni włoskiej oraz wyszukanych śródziemnomorskich smaków.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Wykorzystaj w pełni sezon na grzyby i poznaj przepis szefa kuchni restauracji Venti-tre Marcina Suchenka na ravioli z leśnymi grzybami i sosem z szałwii.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Jej kulinarną podróżą życia są Włochy. Najchętniej zostałaby zaproszona na obiad przez włoskiego aktora Danny'ego DeVito, który pokazałby jej sztuczki swojej narodowej kuchni.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449V warsztaty trzeciej edycji konkursu „Dzień z Podravką” odbyły się 25 października 2013 roku w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. Marii Dąbrowskiej w Dęblinie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzięki książce "Wyprawy po przyprawy", poznasz ponad 100 smakowitych przepisów prosto z ojczyzny każdej z przypraw. Do tego mnóstwo porad oraz niezwykłych fotografii.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Z Michelem Moranem rozmawiamy o właśnie wydanej książce kucharskiej, jego ulubionych przepisach i o radach dla domowych kucharzy.