

Za nami pierwszy etap projektu Dzień z Podravką!
Już 6 marca wielki finał II edycji projektu edukacyjnego dla uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych - "Dzień z Podravką", którego jesteśmy patronem medialnym.
Już 6 marca wielki finał II edycji projektu edukacyjnego dla uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych - "Dzień z Podravką", którego jesteśmy patronem medialnym.
Amaro da pokaz swojej interpretacji polskiej kuchni na kulinarnym spotkaniu na szczycie w stolicy Hiszpanii.
Białe trufle to zmysłowa opowieść o najznakomitszym kucharzu Francji, który gotował dla Cezara Ritza i w londyńskim Savoyu, a na swych kolacjach przyjmował koronowane głowy.
Powraca program, w którym zawodowi kucharze walczą o tytuł mistrza kuchni.
Już od 21 stycznia z najnowszym numerem Party kolejna książeczka kulinarna "Kuchnia jak u Sowy".
Znany kucharz startuje ze swoim nowym kanałem na YouTube i szykuje w nim coś zupełnie nowego.
Punktacja za przepisy bez zdjęć została obniżona do 5 wirtuali.
Zwyciężczyni pierwszej polskiej edycji MasterChef opublikowała komentarz do kontrowersyjnego wywiadu Magdy Gessler.
W cyklu Bloger Tygodnia odwiedzamy blog "Ja jem", którego autorką jest Iwona Okrągła, znana też na gotujmy jako Przejs.
Serwowane potrawy nie rzucają na kolana przepychem składników, ale bez wątpienia były smaczne!