cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Najwyższa naleśnikowa wieża!
Z okazji Dnia Naleśnika zbudowano najwyższą wieżę z naleśników - zobaczcie ile mierzyła!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Z okazji Dnia Naleśnika zbudowano najwyższą wieżę z naleśników - zobaczcie ile mierzyła!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Wytwarzanie oscypków bez uzyskania odpowiedniego zezwolenia może się skończyć źle - np. karą więzienia.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70Warszawska galeria handlowa Blue City zaprasza na wyjątkowe wydarzenie, jakim będzie kiermasz produktów regionalnych. Odbędzie się on w tygodniu poprzedzającym Wielkanoc.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 7016-18 kwietnia 2011 roku w Polsce odbędzie się ogólnopolska akcja „Uwolnić nasiona od korporacji”. Podobny protest odbędzie się również w Brukseli.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis na "Jabłka pod kruszonką" udostępnia znana krytyczka kulinarna Monika Kucia.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70Unia Europejska po raz pierwszy przyznała certyfikat połów dorsza. 5 kwietnia 2011 roku otrzymali go Duńczycy. Czy dzięki temu połowy dorsza zostaną ograniczone?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Chciałaby, żeby restauracje powstawały z potrzeby serca, pasji ich właścicieli, a biznes był konsekwencją tej pasji. O zawodzie krytyka kulinarnego opowiada Monika Kucia.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Jagnięcina, jajka kokoty, ale - czy chrzan? Jakie są najciekawsze francuskie zwyczaje kulinarne? I co ostatnio odkrył Brodnicki?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Udo jagnięce szpikowane rozmarynem serwuje Pascal Brodnicki.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240W jaki sposób można przygotować własne czekoladki tłumaczy Dorota Jaworska, właścicielka firmy Victoria&Fortunata.