Chcesz wiedzieć co słychać i co dobrego można skosztować w kulinarnym świecie? Informujemy o aktualnościach i najświeższych wiadomościach ze świata kulinariów.

Recenzujemy programy, książki kulinarne. Podpowiadamy po jakie nowości w sklepach, na bazarkach warto sięgnąć. Sprawdzamy gdzie dobrze karmią „na mieście” nie tylko w Warszawie, Gdańsku czy Poznaniu.

Przeprowadzamy wywiady z blogerami kulinarnymi, którzy serwują pyszne dania i dzielą się z nami swoimi przepisami.

Z naszą pomocą dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.

Najświeższe informacje kulinarne, ciekawostki, przepisy z Polski i ze świata tylko u nas!
Uwolnić nasiona
anies anies | Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70
Wydarzenia - wkrótce

Uwolnić nasiona

16-18 kwietnia 2011 roku w Polsce odbędzie się ogólnopolska akcja „Uwolnić nasiona od korporacji”. Podobny protest odbędzie się również w Brukseli.

Certyfikowane połowy dorsza
anies anies | Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70
Smaczki

Certyfikowane połowy dorsza

Unia Europejska po raz pierwszy przyznała certyfikat połów dorsza. 5 kwietnia 2011 roku otrzymali go Duńczycy. Czy dzięki temu połowy dorsza zostaną ograniczone?