Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Żur na maślance i pieczonym czosnku
Świąteczny żur na maślance i pieczonym czosnku poleca Tomasz Jakubik, kucharz "Dzień dobry TVN".
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Świąteczny żur na maślance i pieczonym czosnku poleca Tomasz Jakubik, kucharz "Dzień dobry TVN".
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Kochani, szykują się DUUŻE zmiany na gotujmy.pl!!!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Czasy, w których kucharz szedł piechotą na targ, kupował najlepszej jakości produkty i ze świeżych przyrządzał kilka godzin później potrawę dla swoich gości, minęły.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70Biała, gorzka, mleczna, a może z nadzieniem? 12 kwietnia to Światowy Dzień Czekolady – najsłodszego przysmaku.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 28622 kwietnia obchodzimy Światowy Dzień Ziemi – jest to coroczna akcja na rzecz promowania ekologicznych postaw.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Szef Kuchni restauracji Herezja Paulina Pisarska opowiada o swojej fascynacji Tajlandią i przedstawia swoje ulubione tajskie dania. Zapraszamy
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Tomasz Jakubiak, kucharz z „Dzień dobry TVN” zdradza, co lubią jeść prowadzący program i opowiada o tym, jak się gotuje na ekranie.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 7013-19 kwietnia 2011 roku obchodzimy Tydzień Weganizmu, w ramach którego w trzydziestu miastach Polski odbędą się panele dyskusyjne, wykłady i spotkania ze specjalistami.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 709 kwietnia 2011 roku w Zamku w Baranowie Sandomierskim odbędzie się Ogólnopolski Festiwal Kuchni Dworskiej im. Tadeusza Matysiaka.
anies
| Szef Kuchni | Przepisów: 0, Artykułów: 70W weekend, 9-10 kwietnia 2011 roku, we Wrocławiu odbędzie się festiwal kulinarny, który jest częścią programu Międzynarodowych Targów Turystycznych.