admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Woda a zrównoważony rozwój
W dniach od 14 czerwca do 14 września b.r. w Saragossie odbywa się kolejna wystawa światowa EXPO. Tematem wiodącym wystawy jest „Woda, a zrównoważony rozwój”.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844W dniach od 14 czerwca do 14 września b.r. w Saragossie odbywa się kolejna wystawa światowa EXPO. Tematem wiodącym wystawy jest „Woda, a zrównoważony rozwój”.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Na ogłoszony w maju konkurs „Magiczna Fabryka Czekolady”, organizowany przez firmę Wawel SA, nadesłano prawie 1300 prac z 186 placówek z całej Polski!
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 184429 czerwca w Jaroszowej Woli pod Warszawą nastąpiło oficjalne otwarcie Polo Warsaw Club połączone z turniejem polo, któremu towarzyszyła dwunastoletnia whisky Dewar’s.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Blisko trzy czwarte mieszkańców Katowic chce wprowadzenia zakazu wydawania worków foliowych w sklepach spożywczych – informuje firma badawcza BCMM.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844W czerwcu Kompania Piwowarska ustanowiła nowy rekord: wyprodukowała i sprzedała 15 milionów hektolitrów piwa.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Dla wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć z jakich składników robi się białą, gorzką, a z jakich mleczną czekoladę powstał nowy serwis Goplany „Zrób swoją czekoladę”.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Impreza w katowickiej „Kawiarni Wielofunkcyjnej” zainaugurowała tegoroczny cykl Bacardi B-Live w Polsce.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844We wtorek 3 czerwca 2008 roku, w restauracji „Conquistador” odbyło się spotkanie pt. „Villa Italia – wokół stołu z zasadami savoir vivre’u”.
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Jaka wódka towarzyszyła wyborom najpopularniejszego pojazdu 2007 roku?
admin
| Złoty Ekspert | Przepisów: 680, Artykułów: 1844Boso i w koszuli w wielkie kolorowe kwiaty, wypuszczonej na spodnie, Wojciech Cejrowski kapitanował warszawskiej restauracji Galeon.