

Doceń polskie - ocena najlepszych produktów
Produkty, które zostały wyróżnione certyfikatem "Doceń polskie" są gwarancją wyboru najlepszej jakości i smaku.
Produkty, które zostały wyróżnione certyfikatem "Doceń polskie" są gwarancją wyboru najlepszej jakości i smaku.
Zakończyła się IX edycja programu Podziel się Posiłkiem. Uczestniczyło w niej 31 tysięcy wolontariuszy i ponad 2000 sklepów na terenie całej Polski.
W konkursie "Smaki Warmi, Mazur i Powiśla" nagrodzono sery, miody oraz chleb. Jakie i skąd? Oto lista.
Często nie wiemy co tak właściwe spożywamy. Informacje na produkcie mówią niewiele. Jak to zmienić?
W poniedziałek w Zespole szkół Gospodarczych w Elblągu odbyły się przed ostatnie w tej edycji warsztaty z cyklu „Dzień z Podravką”
Znamy zwycięzców konkursu, którzy wygrali między innymi staż w pięciogwiazdkowym hotelu w Portugalii!
W województwie lubuskim powstanie 35-hektarowa winnica.
Rogal świętomarciński to wypiek niebylejaki. Na tyle dobry, że dotarł nawet do Brukseli.
W Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Tarnowie odbyły się piąte warsztaty kulinarne z cyklu „Dzień z Podravką”.
Dziady to nie tylko szkolna lektura, ten pełen tajemnicy obrzęd ściśle wiąże się z obchodzonym dziś Dniem Zadusznym.