Panna_Margot
| Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 57Doceń polskie - ocena najlepszych produktów
Produkty, które zostały wyróżnione certyfikatem "Doceń polskie" są gwarancją wyboru najlepszej jakości i smaku.
Panna_Margot
| Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 57Produkty, które zostały wyróżnione certyfikatem "Doceń polskie" są gwarancją wyboru najlepszej jakości i smaku.
Panna_Margot
| Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 57Zakończyła się IX edycja programu Podziel się Posiłkiem. Uczestniczyło w niej 31 tysięcy wolontariuszy i ponad 2000 sklepów na terenie całej Polski.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729W konkursie "Smaki Warmi, Mazur i Powiśla" nagrodzono sery, miody oraz chleb. Jakie i skąd? Oto lista.
Panna_Margot
| Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 57Często nie wiemy co tak właściwe spożywamy. Informacje na produkcie mówią niewiele. Jak to zmienić?
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W poniedziałek w Zespole szkół Gospodarczych w Elblągu odbyły się przed ostatnie w tej edycji warsztaty z cyklu „Dzień z Podravką”
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Znamy zwycięzców konkursu, którzy wygrali między innymi staż w pięciogwiazdkowym hotelu w Portugalii!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729W województwie lubuskim powstanie 35-hektarowa winnica.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Rogal świętomarciński to wypiek niebylejaki. Na tyle dobry, że dotarł nawet do Brukseli.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W Zespole Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Tarnowie odbyły się piąte warsztaty kulinarne z cyklu „Dzień z Podravką”.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dziady to nie tylko szkolna lektura, ten pełen tajemnicy obrzęd ściśle wiąże się z obchodzonym dziś Dniem Zadusznym.