Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Najnowsze nagrody w programie Gotujmy z nagrodami
Silikonowe formy, noże kuchenne i inne nowe nagrody do wymiany za wirtuale
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Silikonowe formy, noże kuchenne i inne nowe nagrody do wymiany za wirtuale
nathaliye
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 38Kukurydza to bardzo wdzięczne warzywo. Idealnie nadaje się do przyrządzania zup czy jako uzupełnienie sałatek. Niestety rzadko sięgamy po świeże ziarna kukurydzy.
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Mięso możemy przechowywać zarówno surowe jak i już przyrządzone, kilka dobrych rad ...
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Lato to świetny czas na przygotowanie warzyw na zimę - zamrozić można prawie wszystko
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Ocet ryżowy ... do czego go użyć?
Konczi
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1780, Artykułów: 135Olej sezamowy - do czego i jak użyć?
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Święto dla prawdziwych smakoszy i maniaków czekolady już od piątku, 30 września, w Łodzi.
gosia.r
| Szef Kuchni | Przepisów: 4, Artykułów: 25Stypa – poczęstunek dla krewnych i znajomych zmarłego. Wizyta wielu życzliwych osób może być dla nas pociechą w trudnych chwilach.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Węgierska kawalkada odbędzie się 1-2 października. Będzie można spróbować węgierskiego jadła, wina, posłuchać muzyki, kupić wyroby ludowego rękodzieła.
modestep
| Szef Kuchni | Przepisów: 7, Artykułów: 25Jesienią ogarnia nas istny szał produkcji domowych spirytualiów. Jak zrobić nalewkę z malin, aronii, pigwy, orzechów czy imbiru? Odpowiedzi w przepisach naszych użytkowników.