Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Dania prosto z Korei
Najpierw był „bum” na sushi, teraz trwa „bum” na kuchnię koreańską.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Najpierw był „bum” na sushi, teraz trwa „bum” na kuchnię koreańską.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240I nauka od podstaw i szkolenie wyuczonych umiejętności kulinarnych, od ravioli do sushi – na kursy gotowania może wybrać się każdy.
angelusia
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 85, Artykułów: 15Koniec problemów z resztkami ciasta
p.jola1
| Złoty Ekspert | Przepisów: 919, Artykułów: 9Trochę o śliwkach, układaniu ich na placku oraz przepisie na placek, który zawsze się udaje.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Moda nie tylko zmienia się w na wystawach sklepowych, modnie trzeba też jeść w restauracjach. Co nowego serwują w restauracjach w Warszawie?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Kto woli pomidora bez skórki?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Pierwsza rada – nie jedz niczego, czego twoja prababcia nie uznałaby za jadalne. Co dalej?
gosiczek821
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 127, Artykułów: 1Co zrobić, by zupa była jeszcze lepsza, bez zaprawiania mąką i bez ściętej śmietany?
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Obieranie orzechów wcale nie musi być trudne!
zewa
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2423, Artykułów: 131Makarony dla dzieci to super pomysł na zachęcenie naszych pociech do jedzenia.