TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Najprostsza zasmażka
Idealna i szybka zasmażka do zup.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Idealna i szybka zasmażka do zup.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Co zrobić, żeby były lepsze w smaku?
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Dieta oparta na produktach pochodzenia roślinnego jest określana jako klucz do sukcesu - uzyskania szczupłej sylwetki bez konsekwencji zdrowotnych.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Do rozpoznania składu i smaku wina nie potrzeba już dobrego smaku i węchu? Skonstruowano sztuczny język!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Tylko dla smakoszy o mocnych nerwach - najostrzejsza kiełbasa na świecie zwana Kiełbasą Diabła.
szpileczka
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1249, Artykułów: 238Mąka kukurydziana - smaczna i zdrowa.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Co zrobić, by cytryna dawała więcej soku?
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Mój najlepszy i sprawdzony sposób na doskonałe ciasto naleśnikowe
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Chcesz, żeby buraczki do barszczu szybciej się ugotowały i lepiej smakowały?
p.jola1
| Złoty Ekspert | Przepisów: 919, Artykułów: 9Pokuta tybetańska i odtruwające owoce