edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Promowanie polskiej kuchni
Publikacja "Cuisine PL", będzie podczas polskiej prezydencji podarunkiem dla zagranicznych delegacji.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Publikacja "Cuisine PL", będzie podczas polskiej prezydencji podarunkiem dla zagranicznych delegacji.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Konsumentów wprowadza się w błąd, donosi Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Amerykanie szukają coraz to nowszych sposobów, by odchudzić społeczeństwo. Co możemy u nich podpatrzeć?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Często określany herbatą, nią jednak nie jest. Jakie ma zalety i jak go przyrządzać?
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Jedne mają wiele składników odżywczych, inne są trujące. Jakie kwiaty mogą zakwitnąć na naszych talerzach?
haniakson
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 451, Artykułów: 4No to kolej na przyspieszony kurs gotowania makaronu!!!
haniakson
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 451, Artykułów: 4Co ma pępek Wenus do makaronu? I kto pierwszy wymyślił pastę, skoro nie byli to Włosi? Czytaj dalej, a dowiesz się dużo więcej!
katecake
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 24Samodzielnie przygotowana kolacja do bliskiej osoby, jest doskonałym sposobem na pokazaniem swojego zaangażowania i pochwalenie się swoimi kulinarnymi zdolnościami.
katecake
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 24Bynajmniej nie chodzi tutaj o automat do gotowania jaj na twardo, lecz o spektakularną prowokację pewnej niemieckiej organizacji broniącej praw zwierząt.
katecake
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 24Smakowite degustacje i ogromne grillowanie już w sobotę 25 czerwca 2011 w Jelenniej Górze.