Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Domowy majonez na święta
Olej rzepakowy to niezastąpiony składnik naszych ulubionych potraw, np. domowego majonezu. Zobacz jakie ma zalety
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Olej rzepakowy to niezastąpiony składnik naszych ulubionych potraw, np. domowego majonezu. Zobacz jakie ma zalety
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Twoje dziecko żywi się jedzeniem ze szkolnego automatu i spędza 2 godziny dziennie przed telewizorem lub komputerem? Jeśli tego nie zmienisz - wychowasz grubasa.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Pokrzywę dodaje do wszystkiego, próbował rozjechanego przez auto zaskrońca, ale brzydzi się zupy mlecznej. Łukasz Łuczaj zbiera i gotuje to, co znajdzie w lasach i na polach.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 72927 stycznia 2011 w Chinach ustanowiono rekord w serwowaniu potraw w jednym miejscu!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729W najbliższą sobotę 5 lutego 2011 w Toruniu odbędzie się jarmark produktów ekologicznych.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286To ciasto wymaga odrobiny poświęcenia. Jest za to słodkie, kuszące, a wspomnienie o nim na długo pozostaje w pamięci.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Większość z nas posługuje się prawą ręką - jak ma się to do chwytów marketingowych?
joaska500
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 283, Artykułów: 26Orzech laskowy - eliksir młodości.
misiabe
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 146, Artykułów: 3Kiwi to owoc bogaty w witaminy. Ale czy wiecie, że może również być stosowany w kosmetyce?
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Tym razem nie będzie o tym, jak walczyć z wilczym apetytem - pora na błyskawiczną i praktyczną radę dla łasucha!