cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Ryba która zabija rocznie ponad 100 osób
Japoński przysmak - ryba fugu co roku zabija od 100 do 150 osób, które odważyły się jej skosztować
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Japoński przysmak - ryba fugu co roku zabija od 100 do 150 osób, które odważyły się jej skosztować
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Pinaluksong hipton to sałatka w której jednym ze składników są... żywe, skaczące krewetki!
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729W dniach 8 - 9 lutego 2011 w Gdańsku odbędą się targi Food-To-Go
gabyelle21l@tlen.pl
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 266, Artykułów: 16Sok z gruszki zwalcza gorączkę.
Pani Ka
| Starszy Kucharz | Przepisów: 6, Artykułów: 24Polacy zaczynają interesować się zdrowym odżywianiem i chcą poszerzać swoją wiedzę z tego zakresu - z pomocą przychodzi Fundacja Śniadanie Obiad Kolacja.
Pani Ka
| Starszy Kucharz | Przepisów: 6, Artykułów: 24Polskie ciężarówki nie mogą przekroczyć rosyjskich granic, co powoduje ogromne straty finansowe.
Pani Ka
| Starszy Kucharz | Przepisów: 6, Artykułów: 24Wojciech Modest Amoro ma możliwość zdobycia nagrody za Najlepszą Książkę Kulinarną na świecie.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W Szkocji whisky to nie tylko ulubiony trunek, ale także dodatek w kuchni, który nadaje potrawom niepowtarzalny smak
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Dieta zgodna z porami roku, ciepłe, zbożowe śniadania i swoboda działania - podkreśla Katarzyna Jaszczyk-Górska, którą prowadzi warsztaty gotowania według Pięciu Przemian.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Przepis Katarzyny Jaszczyk-Górskiej z Warsztatów Gotowania wg Pięciu Przemian