redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Nagroda główna - styczeń - Blender
W styczniu nagrodą główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami są Blendery ręczne marki Zelmer.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W styczniu nagrodą główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami są Blendery ręczne marki Zelmer.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zobacz kto zdobył Blender marki Zelmer - nagrodę główną w konkursie Gotujmy z Nagrodami.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W TLC Polska od niedzieli 6 stycznia będziemy mogli oglądać najnowszy sezon znanego show.
Polpal
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 153, Artykułów: 40Podczas gdy sztuczne chłodnictwo i konserwowanie żywności są stosowane od ostatnich ok. stu lat, sól jest używana do tego celu przez wiele tysiącleci.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Obejrzyj recenzję książki Nigelli Lawson i sprawdź czy potrawy według jej przepisów rzeczywiście wychodzą idealnie!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zapraszam do przygotowania świątecznego piernika z migdałami i rodzynkami. Piernik zrobiony na podstawie tego przepisu będzie wilgotny, słodki i aromatyczny.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zobacz recenzję najnowszej książki Jamiego Olivera. Oszczędzaj z Jamiem i sprawdź przepis przetestowany przez zewę na cebule w cieście!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Masa marcepanowa doskonale nadaje się do ciast, deserów. Doskonale sprawdzi się jako upominek dla ukochanej osoby. Zobacz jak zrobić marcepan w domu.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zobacz recenzję książki Goka Wana - Kuchnia chińska według Goka i sprawdź test przepisu z książki na chińską zupę z makaronem i wołowiną.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Obejrzyj recenzję książki Smaczna Polska Magdy Gessler i sprawdź test przepisu na kaszotto z suszonymi grzybami.