kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Wgryzamy się w Ultimate Cookery Course Gordona Ramsaya
Zobaczcie recenzję książki Gordona Ramsaya Ultimate Cookery Course i test przepisu autorstwa Cukiereczka13!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Zobaczcie recenzję książki Gordona Ramsaya Ultimate Cookery Course i test przepisu autorstwa Cukiereczka13!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W styczniu promujemy przepisy z użyciem korzenia imbiru, miodu lub orzechów włoskich lub laskowych.
sofieta
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 96, Artykułów: 3Włosi jako zagorzali biesiadnicy w większości Nowy Rok witają przy stole.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Siódme warsztaty i konkurs „Dzień z Podravką” gościły w Zespole Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego w Zielonej Górze.
p.ziemichod
| Szef Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 98Wśród wszystkich popularnych drinków są takie, które mają status kultowych. Wiele z nich stało się takimi po tym, gdy pojawiły się w filmach. Zobacz najsłynniejsze filmowe drinki.
sophiekwiatek
| Starszy Kucharz | Przepisów: 14, Artykułów: 0Co zrobić, aby twoja panierka byłą chrupiąca i nie odklejała się na przykład od mięsa?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449II edycja innowacyjnej inicjatywy dla blogerów - konkursu BlogerChef cieszy się niesłabnącym powodzeniem. Zgłoszenia do kolejnych zadań miesięcznych napływają.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Kawa to doskonały towarzysz nie tylko deserów! Poznajcie przepisy na polędwiczki wieprzowe i wątróbkę cielęcą z dodatkiem kawy w magazynie Akademii Smaku Siemens!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Czy to były już ostatnie święta z wędzonymi smakołykami? Tradycyjne wędliny nie będą niedługo spełniać unijnych wymogów.
olmanka
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 444, Artykułów: 5Oto dwa proste sposoby na apetyczny i złocisty rosołek.