zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Jak złożyć serwetkę w gwiazdkę?
Zobacz jak złożyć krok po kroku serwetkę w gwiazdkę - galeria oraz video.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Zobacz jak złożyć krok po kroku serwetkę w gwiazdkę - galeria oraz video.
Marta Chowaniec
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 5, Artykułów: 240Jej kulinarną podróżą życia są Włochy. Najchętniej zostałaby zaproszona na obiad przez włoskiego aktora Danny'ego DeVito, który pokazałby jej sztuczki swojej narodowej kuchni.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449V warsztaty trzeciej edycji konkursu „Dzień z Podravką” odbyły się 25 października 2013 roku w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. Marii Dąbrowskiej w Dęblinie.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Konkurs Bakalland został zakończony, już niedługo poznacie wyniki!
lalunia
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1993, Artykułów: 1Oto w jaki sposób wyjąć kość z utka nie naruszając go od zewnątrz.
Wiech
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 160, Artykułów: 5Krucha, soczysta pierś z kaczki - kto tego nie lubi? Jej przygotowanie nie jest proste, ale też nie zanadto skomplikowane.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Oficjalny regulamin konkursu pod nazwą - ŻURAWINOWY NOTES PRZEPISOWY!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Dzięki książce "Wyprawy po przyprawy", poznasz ponad 100 smakowitych przepisów prosto z ojczyzny każdej z przypraw. Do tego mnóstwo porad oraz niezwykłych fotografii.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Z Michelem Moranem rozmawiamy o właśnie wydanej książce kucharskiej, jego ulubionych przepisach i o radach dla domowych kucharzy.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244Śliwki to owoce, które przypominają o kończącym się lecie i o zbliżającej się jesieni. Słodki smak śliwek ukrytych pod kruszonką umili nam coraz chłodniejsze dni i coraz dłuższe wieczory. Dlatego dziś w cyklu Słodkie piątki zapraszam Was do wspólnego przygotowania śliwek pod kruszonką.