![Arcydzieło w filiżance, czyli sztuka latte [film] Arcydzieło w filiżance, czyli sztuka latte [film]](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PORADY_B/arcydzielo-w-filizance-czyli-sztuka-latte-film-13133.jpg)

Arcydzieło w filiżance, czyli sztuka latte [film]
Kot 3-D z mlecznej pianki? Japońskich baristów ogranicza tylko własna wyobraźnia. Zobaczcie też jak nasi bariści wyczarowują pieska!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
Kot 3-D z mlecznej pianki? Japońskich baristów ogranicza tylko własna wyobraźnia. Zobaczcie też jak nasi bariści wyczarowują pieska!
Jak sprawić, żeby biszkopt z dodatkiem bakalii lub owoców ładnie wyróśł?
Szparagi, krewetki, wołowina, chleb, lody oraz kuchnia tajska, włoska, francuska i polski fusion to tylko niektóre z tematów wiosennych warsztatów w Cook Up.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiadają państwo Sandmanowie, czyli Iwona i Rafał Bortniczukowie.
Opis przypraw i ziół z domowej półki - przeczytajcie, żeby nie dać się zaskoczyć!
Dnia 26 kwietnia zwycięska drużyna uczennic ze szkoły w Ciężkowicach odbierze główna nagrodę za zwycięstwo w drugiej edycji "Dzień z Podravką"!
Robert Sowa poleca śniadaniową sałatę z białego sera i warzyw. Zobacz przepis na kolorową sałatkę szefa kuchni!
Według danych Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) właściwe odżywianie może zwiększyć wydajność pracowników aż o 20 proc.
Maiłam zamiar kupić kielkownicę do kiełków. Ale z powodu jej braku postanowiłam spróbować wyhodować je domowym i tańszym sposobem.
Pełno jej na łąkach i pastwiskach. Dla jednych uznawana ciągle za chwast dla innych bogate źródło ciekawych dodatków kulinarnych.