jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Właściwości winorośli i winogron
doskonałe porady na temat leczniczych własciwości winorośli i winogron
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172doskonałe porady na temat leczniczych własciwości winorośli i winogron
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Sposób na wykorzystanie reszty czosnku.
Triss
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1109, Artykułów: 98Co zrobić, aby biszkopt się udał.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W diecie ważna jest nie tylko wielkość porcji, ale także skład posiłków i sposób ich przyrządzania. Naucz się je komponować!
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286We wrześniowym Party jednym z dodatków są przepisy Roberta Sowy na Dania z Dziczyzny
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 28610 października rusza o godz 21.30 "Polski teleturniej wypieków" na kanale TLC
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Patisony można marynować, nadziewać, smażyć w panierce jak schabowego. Patisony z piekarnika pięknie się prezentują ze względu na swój oryginalny kształt.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Co aktor najchętniej je w jesienne dni? Pyszną, rozgrzewającą zupę z dyni! Najbardziej smakuje mu ta, którą gotują kucharze w jego warszawskiej restauracji Stary Dom.
zozolek
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 35, Artykułów: 244„Jajecznica z kurkami to nasz smak dzieciństwa. Pamiętam, jak mama przygotowywała ją mi i mojej siostrze Karolinie na niedzielne śniadanie.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172Doskonałe porady na temat przypraw i do jakich mięs je stosować.