natsu
| Starszy Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 27Robotyczna restauracja w Chinach!
Czy tak wyglądać będzie kulinarna przyszłość? Zobacz najbardziej zrobotyzowaną kuchnię świata!
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
natsu
| Starszy Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 27Czy tak wyglądać będzie kulinarna przyszłość? Zobacz najbardziej zrobotyzowaną kuchnię świata!
natsu
| Starszy Kucharz | Przepisów: 1, Artykułów: 27Kilka propozycji na urozmaicenie lodów przyrządzanych w domu. Co dodać by stały się wyjątkowo pyszne, jedyne i niepowtarzalne?
zewa
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2423, Artykułów: 131Nie wiem jak Wy, ale ja lubię jak bułka do kalafiora lub fasolki szparagowej jest chrupiąca. I mam na to sposób szybki i prosty!
Katarzyna J.
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 1283, Artykułów: 36Co dodać do zapiekanki, aby była smaczna i zachwyciła podniebienie całej rodziny?
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Jak sprawić, by skórka z ryby była smaczna i chrupiąca?
nathaliye
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 38Prezentujemy najlepsze przepisy na kompoty - spróbujcie i korzystajcie z ostatnich sezonowych owoców.
nathaliye
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 38Kompoty są coraz bardziej wypierane przez popularne słodzone napoje w kartonikach. My proponujemy powrócić do kompotów i przygotować je w domu.
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Podpowiadam 3 proste sposoby na stopienie i rozpuszczenie czekolady!
zofiawu
| Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 15Sorbety to wspaniałe desery, które nie tylko ugaszą pragnienie i przyniosą ochłodę w ciepłe dni, ale będą też pięknym akcentem każdego posiłku.
rozmarzona.marzena
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 31Granat, ten wybuchowy owoc można znaleźć w wielu jesienno-zimowych przepisach. Jak jednak uzyskać rubinowe nasiona z kształtnego owocu?