p.ziemichod
| Szef Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 98Domowe wino - poradnik - zlewanie wina
Gdy nasz trunek zakończy pracę przychodzi czas na oddzielenie go od osadu i zabutelkowanie. Etap ten określamy jako zlewanie wina.
Jeśli przytrafi Ci się kulinarna wpadka, nie załamuj się. W naszym dziale Porady na pewno znajdziesz rozwiązanie, które ułatwi Ci życie w kuchni i twoją kulinarną pracę. Znajdziesz tu praktyczne, proste i przydatne w kuchni porady, kulinarne pomysły oraz wskazówki na temat pieczenia, gotowania, smażenia a także urządzania przyjęć. Zakładka porady kulinarne to kuchenna skarbnica wiedzy dla każdego.
Nasze Porady pomogą Ci w gotowaniu, pieczeniu, utrzymywaniu czystości, przygotowaniu świąt, przyjęć. To tu dowiesz się m.in. jak pozbyć się zapachu ryby z domu po jej usmażeniu, jak posprzątać dom na błysk nie tylko od święta, jak zamrozić ciasto, które zostało po rodzinnej imprezie.
W zakładce Przyjęcia znajdziesz porady kulinarne dotyczące organizacji przyjęć – zapraszania gości, ustalania menu, wznoszenia toastów oraz podziękowań.
Chcesz wiedzieć co w kulinarnym świecie piszczy? W zakładce Wiadomości w dziale Porady znajdziesz najświeższe wiadomości związane z kulinariami. Dowiesz się jakie kulinarne święta czekają nas w najbliższym czasie, jakie kulinarne gadżety przydadzą się w kuchni oraz w jakich kulinarnych wydarzeniach możesz wziąć udział.
Słodycze, napoje, mrożonki, makarony, mąki - w zakładce Produkty, dowiesz się jaki kulinarne nowości znajdziesz na sklepowych półkach. Poradzimy Ci co warto kupić i spróbować!
Porady Gotujmy.pl polecają się dla każdego - od kuchcika po szefa kuchni!
p.ziemichod
| Szef Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 98Gdy nasz trunek zakończy pracę przychodzi czas na oddzielenie go od osadu i zabutelkowanie. Etap ten określamy jako zlewanie wina.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Po rozmrożeniu będą smaczne jak świeże.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Pyszna i chrupiąca cebulka.
TheKajtex
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 53, Artykułów: 12Bez wieprzowiny trudno wyobrazić sobie nasz jadłospis. Oto kilka słów o tym co można z niej stworzyć.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Niemiły zapach gotowanej kapusty.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Zawsze pyszne i chrupkie.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Pyszna i mięciutka gotowana kukurydza.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Pyszne i nietłuste pączki.
gosia.r
| Szef Kuchni | Przepisów: 4, Artykułów: 25Dzięki stosunkowo nowej modzie na "bycie eko" w ostatnim roku znacznie wzrosła ilość kupowanej żywności ekologicznej w Polsce.
mitofri
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 516, Artykułów: 387Brzoskwinie idealne do ciast i deserów.