Bloger Tygodnia - Zufikowo
Dzisiejszą bohaterką cyklu Bloger Tygodnia jest Zuza, autorka kulinarnego bloga Zufikowo, który znajdziecie pod adresem zufikowo.blogspot.com
Dzisiejszą bohaterką cyklu Bloger Tygodnia jest Zuza, autorka kulinarnego bloga Zufikowo, który znajdziecie pod adresem zufikowo.blogspot.com
W swoich restauracjach promuje cydr, czyli alkohol z jabłek. Podkreśla, że składnik jest podstawą gotowania.
Jak wykorzystać tanie i pyszne pomidory? Robert Sowa poleca przepis na krem ze świeżych pomidorów z serem roquefort.
Główną gwiazdą pierwszego odcinka był... krokodyl, a dokładnie rolada z krokodyla. Co myślicie o nowej odsłonie programu?
Zobacz jak zrobić gruszki w przyprawach korzennych, podane z sosem karmelowym, udekorowane malinami i świeżą miętą.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia przepytujemy Ewę, autorkę świetnego bloga pełnego sezonowych przepisów - Moje Twory Przetwory.
Stylistka potraw Paulina Kalińska opowiada nam o food design na co dzień i od święta. Jak pokazać zwykłe potrawy w nowym świetle?
Dzisiejszą bohaterką cyklu Bloger Tygodnia jest Magda Teresiak, autorka kulinarnego bloga Kulinarna Piniata.
Czy ilość dziur w serze świadczy o jego jakości? Sylwia i Rusłan mieszkają na Mazurach i produkują ekologiczne sery tradycyjnymi metodami.
Szef kuchni Robert Sowa poleca przepis na sałatkę z soczystych, letnich pomidorów i arbuza z miętowym sosem.