Jest jak koper włoski
Lubi też przyprawy korzenne, a kmin rzymski dodaje nawet do owoców. Kuchnia to według niego niekończąca się opowieść, w której stawia na eksperymenty.
Lubi też przyprawy korzenne, a kmin rzymski dodaje nawet do owoców. Kuchnia to według niego niekończąca się opowieść, w której stawia na eksperymenty.
Jagnięcina, jajka kokoty, ale - czy chrzan? Jakie są najciekawsze francuskie zwyczaje kulinarne? I co ostatnio odkrył Brodnicki?
Tomasz Jakubiak, kucharz z „Dzień dobry TVN” zdradza, co lubią jeść prowadzący program i opowiada o tym, jak się gotuje na ekranie.
Znana wokalistka uważa, że chudnięcie to matematyka. Uwielbia tiramisu, ale chęć bycia szczuplejszym jest silniejsza niż łakomstwo.
Specjalnie dla nas Karol Okrasa "odgrzebuje" tradycyjne przepisy wigilijne, opowiada o dziwnych upodobaniach kulinarnych córki oraz życzy Wam, żebyście ..... sami zobaczcie
Świerkowa choinka, kutia i opłatek - piosenkarce zależy na rodzinnej atmosferze. Specjalnie na te święta nagrała płytę z kolędami.
Przygotowując słodkie przysmaki można pokazać ukochanej sobie, jak bardzo nam na niej zależy. Bo rytuał gotowania może być bardzo seksowny, co udowadnia znana aktorka.
W kuchni jurora "Tańca z gwiazdami" jest ciepło, przyjemnie i pachnie zupą. O tej porze roku gotuje eintopfy i kwasimordy z grzybami.