Domowy majonez
Smaczny i świeży majonez to właśnie tylko ten domowy.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
Smaczny i świeży majonez to właśnie tylko ten domowy.
Puszyste ciasto sernikowe.
Ciekawy smak smażonych frytek.
Na naszym nożu kuchennym pojawiła się rdza. Oto rada.
Sposób na marynowanie grzybów.
Sos przesoliłaś, możesz go uratować jeśli wiesz co zrobić.
Robisz sałatkę ziemniaczaną pamiętaj jak ugotować ziemniaki.
Świeże herbatniki na dłużej.
Rada jak przygotować ziemniaki na sałatkę.
Sposób na puszystą babkę.