TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Najlepsze przyprawy do kapusty
Doskonałe przyprawy do kapusty.
Zbiór pożytecznych porad kulinarnych na temat gotowania, pieczenia i smażenia. Poznaj właściwości warzyw, owoców, odkryj przepisy na pyszne potrawy i słodkie desery.
Kulinarne ABC poradzi m.in. jak wybrać owoce do przetworów, wyjaśni tajemnicę włoskiego Tiramisu, poleci przepisy na dania z sezonowymi owocami i warzywami.
Lubisz pierogi, ale martwisz się, że ciasto nie wychodzi Ci takie, jakie powinno być? Skorzystaj z naszych porad i przygotuj pyszne ciasto na pierogi do których latem dodasz owoce, a zimą kapustę, grzyby, mięso.
Topinambur, karczoch, jarmuż, wężymord – jeśli te nazwy nic Ci nie mówią, nie martw się. Kulinarne ABC zapozna Cię ze wszystkim nowościami w świecie kulinariów.
Kulinarne ABC ułatwi Twoja codzienną pracę w kuchni i będzie Twoim kompendium wiedzy o kulinariach.
Dowiesz się co zrobić z pozostałością wina po kolacji, jak sprawdzić świeżość proszku do pieczenia, jak rozbudować mięśnie dzięki diecie oraz jak to się dzieje, że potrafimy rozpoznać smaki.
Kulinarne ABC dostarczy Ci kulinarnych informacji od A do Z.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Doskonałe przyprawy do kapusty.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Sposób na wykorzystanie przywartego mięsa.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Sposób na idealnie czyste słoiki.
LuKaSz4761
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 344, Artykułów: 4Spożywane przez nas lody powinny mieć temp. -5 C
bogusia19
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 222, Artykułów: 12Nasza znana i ceniona pietruszka
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Smaczna mąka z kaszy
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Zupa grzybowa, babka ziemniaczana czy piwo kozicowe, to tylko niektóre z dań typowych dla Mazowsza.
Prezydentowa
| Kucharz | Przepisów: 4, Artykułów: 1Smaki warto czasem przełamywać kontrastem!
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Wypróbowany sposób na przykry zapach ryby podczas smażenia.
TeresaJ
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 37, Artykułów: 129Posiłek ugotowany na parze łączy w sobie zalety zdrowotne i smakowe.