

Wielkanocny stół Pascala
Jagnięcina, jajka kokoty, ale - czy chrzan? Jakie są najciekawsze francuskie zwyczaje kulinarne? I czy Pascal lubi piec mazurki?
Jagnięcina, jajka kokoty, ale - czy chrzan? Jakie są najciekawsze francuskie zwyczaje kulinarne? I czy Pascal lubi piec mazurki?
Już tylko kilka dni dzieli nas od wielkiego kulinarnego wydarzenia – półfinału konkursu BlogerChef w Hotelu Bania w Białce Tatrzańskiej!
Będzie ostro? Czy Wojciech Modest Amaro sprawdzi się jako polski odpowiednik Gordona Ramsaya w rodzimej wersji Hell's Kitchen?
Zobacz drugi, darmowy magazyn kulinarny serwisu gotujmy.pl, a w nim mnóstwo wielkanocnych przepisów i porad. W magazynie znajdziecie sprawdzone przepisy użytkowników na wielkanocne babki, jajka, mięsa, mazurka, pasztet i wiele innych.
Szef kuchni Robert Sowa poleca przepis na delikatnego, wcześniej zamarynowanego i rozpływającego się w ustach halibuta z awokado w sosie z serem pleśniowym.
Ostatnie dni konkursu! Weź udział w konkursie, odpowiedz na pytanie i wygraj mikser planetarny firmy Unold!
Od ziarna to tabliczki – zobacz jak powstaje prawdziwa czekolada w Manufakturze Czekolady.
Broda mnicha ma wiele wspólnego ze szpinakiem, a jeszcze więcej z Włochami. Co to za warzywo i jak jeść agretti, czyli brodę mnicha?
Nowe naczynia Zepter SmartLife z linii Masterpiece to unikalne połączenie designu i najnowszej technologii. To pierwsze na rynku „inteligentne” naczynia, które sterowane są falami radiowymi.
Niebanalny i pyszny przepis na deser z koziego serka, galaretki orzechowej i kruszonki. Zrób i zaskocz swoich bliskich jego smakiem!