

Nowe nagrody w Gotujmy z Nagrodami!
Miło nam poinformować, że właśnie rozszerzyliśmy katalog nagród Gotujmy z Nagrodami o kilka nowych pozycji. Zobaczcie, co znajdziecie wśród nowości!
Miło nam poinformować, że właśnie rozszerzyliśmy katalog nagród Gotujmy z Nagrodami o kilka nowych pozycji. Zobaczcie, co znajdziecie wśród nowości!
Odkryj na nowo nieocenione właściwości kasz wraz z Akademią Smaku Bosh. Sprawdź jak przyrządzić nie tylko sycące przekąski i obiady, ale i niskokaloryczne desery, które sprawią,że będziesz fit!
W tym tygodniu w cyklu Bloger Tygodnia rozmawiamy z Mają Skorupską - autorką bloga, którego znajdziecie pod... jej imieniem i nazwiskiem. Niezwykle inspirujący wywiad z osobą o wielu pasjach. Zachęcamy do przeczytania!
Dobrze zaplanowana lista to podstawa udanych zakupów, która gwarantuje, że ze sklepu wyjdziesz szybko i z wszystkimi produktami, których potrzebujesz. Co jednak zrobić by mieć pewność, że zawsze będziesz ją mieć przy sobie? Mamy dla Ciebie rozwiązanie – listę zakupów Listonic!
22 kwietnia obchodzimy Światowy Dzień Pieczarki! To jedne z najczęściej wykorzystywanych grzybów w naszej kuchni - wiedzieliście, że pośród innych krajów Europy to właśnie do Polski należy miano ich największego producenta?
Tropikalny owoc jakim jest guawa, w swoim wnętrzu kryje wiele pozytywnych właściwości dla zdrowia. Wspaniale smakuje zarówno na surowo, jak i przetworzony - w postaci dżemów czy soków. To owoc, którego należy spróbować!
Dziś w cyklu Bloger Tygodnia rozmawiamy z Katarzyną Załuską, autorką bloga Cakes by Kejt. Poznajcie historię jednego zeszytu z przepisami i przekonajcie się, ile emocji może wiązać się z przygotowaniem deseru! Zachęcamy przeczytania wywiadu!
Zaskocz swoich gości prostymi do wykonania i niesamowicie efektownymi moktajlami, które zwykłe spotkanie zmienią w niezapomnianą imprezę! Odkryj oryginalne przepisy na imprezowe drinki!
Delikatna, słodka i pobudzająca nasze zmysły - taka właśnie jest czekolada. W swojej prostocie i uniwersalności zachwyca każdego. Międzynarodowy Dzień Czekolady łasuchy mogą obchodzić dwa razy w roku - 12 kwietnia i 4 września. W tych dniach koniecznie należy skosztować coś słodkiego!
Jaskrawozielony, wpadający nieco w żółć romanesco, jest niezwykle unikalnym i odmiennym przedstawicielem swojego gatunku. Przywodzi na myśl kosmiczne warzywo, które pojawiło się... z przyszłości. Sprawdź, jakie właściwości ma ta niebanalna roślina!