

Finalista Hell’s Kitchen
Za nami piekielnie gorące emocje, które jeszcze nigdy nie osiągnęły tak wysokiej temperatury! Łukasz Kawaller został zwycięzcą pierwszej polskiej edycji "Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia"!
Za nami piekielnie gorące emocje, które jeszcze nigdy nie osiągnęły tak wysokiej temperatury! Łukasz Kawaller został zwycięzcą pierwszej polskiej edycji "Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia"!
Dzisiejszą bohaterką cyklu Bloger Tygodnia jest Aleksandra Burczyk-Wacławiak, która gotuje dla smaku, uśmiechu i przyjemności. Blogowanie to jej sposób na dzielenie się przepisami z większym gronem odbiorców. Pomysły na swoje dania zamieszcza na blogu o uroczej nazwie Stolik w kropki.
Z najnowszym numerem "Party" kolejna książeczka kulinarna „Kuchnia jak u Sowy”. Tematem przewodnim tej części są kotlety. Znajdziecie w niej pomysły nie tylko na tradycyjne kotlety mięsne, lecz także na kotlety wegetariańskie i rybne.
Kuchnie świata to od 7 lat wizytówka Lidla w Polsce. Produkty, pochodzące z odległych zakątów, z tygodnia na tydzień opanowują sklepowe półki. Polacy z dużym entuzjazmem przyjęli akcje tematyczne Lidla. Dlatego sieć zamierza kontynuować dobrą passę.
W katalogu nagród Gotujmy z Nagrodami znajdziecie nowe nagrody - zestaw garnków, patelnie, srebrną biżuterię, świece zapachowe, plecak oraz prodiż elektryczny.
Batoniki, chipsy, draże - po te produkty sięgamy najczęściej podczas podróży i wakacyjnych wyjazdów. Jednak z punktu widzenia naszego zdrowia i samopoczucia nie są one najlepszym wyborem. Czym, zatem zastąpić tego typu przekąski? Zdrowy Lunch Box – to jest to!
Co zrobić, by jedzenie przechowywane w lodówce na długo zachowało swoją świeżość? W jaki sposób zapobiec psuciu się żywności? To proste!
Drodzy użytkownicy, jak już pewnie zauważyliście, nasz moduł Dania Dnia uległ zmianie. Od wczoraj opatrzony jest nazwą Co na obiad?
Za nami półfinałowy odcinek pierwszej polskiej edycji "Hell's Kitchen". W finale "Piekielnej Kuchni" o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro walczyć będą samotna matka, kura domowa i zawodowy kucharz.
Dzisiaj w rubryce Bloger Tygodnia gościmy Weronikę Madejską. Gotowanie to jej pasja. Natomiast blogowanie daje jej pretekst do propagowania diety bezglutenowej. Dokonania kulinarne Weroniki można obserwować na blogu Natchniona. Zachęcamy do przeczytania wywiadu!