

Śródziemnomorskie lato - David Shalleck
Śródziemnomorskie lato to pozycja „pachnąca” włoską kuchnią i morzem. W kolejnej odsłonie książek nie tylko kulinarnych będzie dużo pomidorów.
Śródziemnomorskie lato to pozycja „pachnąca” włoską kuchnią i morzem. W kolejnej odsłonie książek nie tylko kulinarnych będzie dużo pomidorów.
Robert Sowa poleca szybką sałatkę z owocami i krewetkami w koktajlowym sosie.
Mariusz Tkaczyk Vice Mistrz Świata w grillowaniu opowiada o trendach w gastronomii.
Małopolskie produkty regionalne i tradycyjne już pod koniec tego roku dostępne będą w całorocznej sprzedaży na terenie całej Polski.
Klasyczna francuska kanapka croque monsieur, jagnięcina oraz mus czekoladowy - polecamy przepisy autorstwa wschodzącej kulinarnej gwiazdy!
Szukacie ciekawej wakacyjnej przygody i pysznego jedzenia? Sprawdźcie co ma do zaoferowania Śliwkowy Szlak!
Z radością informujemy, że serwis gotujmy.pl objął patronat medialny nad warsztatami Siemens Akademia Smaku. Zobacz opis projektu oraz tematy warsztatów.
Dzisiaj w blogerze tygodnia na nasze pytania odpowiada Joanna, autorka bloga kulinarnego Smacznie z Joanną.
Pierwszy kawałek mięsa wyhodowany w laboratorium wylądował na patelni. Podobno smakuje prawie jak "prawdziwe" mięso.
La Tomatina przyciąga tysiące turystów z całego świata, w tym roku pomidorowa bitwa odbędzie się 28 sierpnia.