

Bloger Tygodnia - Agiatis
W cyklu Bloger Tygodnia wybieramy się na kulinarną przygodę z Agiatis, czyli Magdaleną Brzoskowską.
W cyklu Bloger Tygodnia wybieramy się na kulinarną przygodę z Agiatis, czyli Magdaleną Brzoskowską.
Kot 3-D z mlecznej pianki? Japońskich baristów ogranicza tylko własna wyobraźnia. Zobaczcie też jak nasi bariści wyczarowują pieska!
Szparagi, krewetki, wołowina, chleb, lody oraz kuchnia tajska, włoska, francuska i polski fusion to tylko niektóre z tematów wiosennych warsztatów w Cook Up.
Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia na nasze pytania odpowiadają państwo Sandmanowie, czyli Iwona i Rafał Bortniczukowie.
Dnia 26 kwietnia zwycięska drużyna uczennic ze szkoły w Ciężkowicach odbierze główna nagrodę za zwycięstwo w drugiej edycji "Dzień z Podravką"!
Robert Sowa poleca śniadaniową sałatę z białego sera i warzyw. Zobacz przepis na kolorową sałatkę szefa kuchni!
Według danych Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) właściwe odżywianie może zwiększyć wydajność pracowników aż o 20 proc.
Podczas pierwszych warsztatów trzeciej edycji projektu "Dzień z Podravką" w Kościelcu uczniowie zmierzyli się z kuchnią śródziemnomorską i owocami morza - przeczytajcie relację!
Robert Sowa poleca soczystą pieczoną szynkę w piwie z miodem. Zobacz przepis słynnego szefa kuchni.
Kacper Kuszewski, gwiazda serialu "M jak miłość" w wywiadzie opowiada o gotowaniu dla przyjaciół.