redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Co z tą koniną?
Afera z koniną w wołowinie zatacza coraz większe kręgi, naszej branży mięsnej zagląda w oczy widmo kryzysu i braku zamówień. Czas panikować?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Afera z koniną w wołowinie zatacza coraz większe kręgi, naszej branży mięsnej zagląda w oczy widmo kryzysu i braku zamówień. Czas panikować?
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Zachęcamy do zapoznania się z nowym regulaminem konkursu "Gotujmy z nagrodami". Zmiany dotyczą nagradzania użytkowników serwisu gotujmy.pl. Pozostałe założenia pozostaje bez zmian.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Kulinarnym blogiem roku 2012 został blog Pauliny Wnuk FROM MOVIE TO THE KITCHEN.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Już 6 marca 2013 roku w Warszawie odbędzie się finał II edycji konkursu ”Dzień z Podravką”. My też tam będziemy odkrywać kulinarne talenty przyszłych mistrzów kuchni!
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jeśli nie masz jeszcze planów na Dzień Kobiet – zabierz koleżanki i przyjdź na babskie, włoskie gotowanie w CookUp Studio Kulinarne.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449W marcu w Londynie na jeden dzień tylko otworzy się restauracja, w której po zakończonym posiłku będzie można spalić przed chwilą dodane kalorie.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Dzisiaj w cyklu Bloger Tygodnia odwiedzamy blog Delimammy, wielbicielki kuchni włoskiej (i nie tylko), instruktorki fitness i kulinarnej blogerki.
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Fikcja miesza się z rzeczywistością, czyli serialowy Jerzy Knappe otwiera swoją knajpę.
redakcja
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 202, Artykułów: 3449Jak jadają Szwedzi i co jest dla nich w kuchni najważniejsze? Gotujmy.pl było na warsztatach kuchni szwedzkiej prowadzonych przez Michała Godynia. Zobaczcie pyszne przepisy!
kołczu
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 77, Artykułów: 1147Burak z malinami czy kawior z buraków? Przeczytaj wywiad z Łukaszem Grzesikiem, szefem kuchni w poznańskiej restauracji City Kitchen.