

Na ostrzu noża - Łukasz Grzesik
Burak z malinami czy kawior z buraków? Przeczytaj wywiad z Łukaszem Grzesikiem, szefem kuchni w poznańskiej restauracji City Kitchen.
Burak z malinami czy kawior z buraków? Przeczytaj wywiad z Łukaszem Grzesikiem, szefem kuchni w poznańskiej restauracji City Kitchen.
Mini-burgery z japońską wołowiną, bliny w kształcie statuetek i chipsy z wodorostów - zobacz co podano gwiazdom na imprezie po wręczeniu Oscarów!
Porównaj jak na tym samym talerzu wyglądają różne produkty mające 200 kalorii!
Podczas warsztatów knife skills w studiu kulinanrym Cook Up uczestnicy nauczą się podstawowych technik pracy z nożem.
Dzisiaj na nasze pytania odpowiada zakochana w słodkościach Magda Tabaczyk, autorka bloga Z miłości do słodkości.
Przepis na grzanki z omletem, serem gorgonzola i sosem z żurawiny amerykańskiej autorstwa Roberta Sowy.
Zapraszamy na warsztaty kuchni szwedzkiej z Michałem Godyniem, szefem kuchni ambasady Szwecji w Polsce
Dziś prawdziwy przysmak dla wszystkich miłośników owocowych smaków – Sałatka z kurczaka o cytrusowej nucie autorstwa Roberta Sowy.
Kochani specjalnie dla Was przygotowaliśmy generator kalendarza kulinarnego, dzięki niemu możecie utworzyć kalendarz z własnymi przepisami.
12 lutego w Warszawskiej Akademii Kulinarnej w Warszawie Ambasada Japonii zorganizowała pokaz przyrządzania owoców morza. Temat przewodni - ostrygi.