

Zupa miso
Przepis rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Przepis rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Przepis podesłał dla nas Rafał Markowski z Sushi Academy.
Przepis na tatara z tuńczyka rekomenduje Rafał Markowski z Sushi Academy.
Rewolucyjną alternatywą dla cukru buraczanego jest naturalny składnik pozyskiwany z drzewa brzozy. Nie trzeba eliminować cukru z codziennej diety, a jedynie zastąpić ksylitolem.
W publikacji Cuisine PL to ogórkowa z rybą i gaspacho truskawkowe będą reprezentować polską kuchnię, a nie nasz ukochany schabowy
Gotuje w ciekłym azocie i smaży w wodzie. Jego wielką pasją jest gastronomia molekularna. Jakimi potrawami możemy zaskoczyć siebie samych i naszych gości?
Lato to czas urlopów, a więc podróży - często dalekich. Zobacz, jakie menu możesz spotkać w samolocie.
Ciekawe czy miłośnicy fast foodów poradziliby sobie z taką ilością frytek jaką przygotowano w Wielkiej Brytanii...
Ile człowiek jest w stanie zapłacić za tabliczkę czekolady?
W czym podawać kawę radzi barista i trener z House of Latte Art i podaje przepis na Mojito Cafe.