

Świetne zdjęcie naszych smakołyków
Rady dla początkujących fotografów Konrada Powroźnika.
Rady dla początkujących fotografów Konrada Powroźnika.
Millefeuille z ciastka kruchego z bazylią i rucolą na ciepło przekładane kremem z koziego sera z musztarda francuska i limonką oraz wędzonym łososiem podane z figami duszonymi
Wellington z combra baraniego przekładany musami z piersi kurczaka oraz wątróbki marynowanej w likierze miętowym na puree z patatów oraz sosie z owoców leśnych z ciemnym rumem
Szef kuchni hotelu Novotel Airport w Warszawie podaje przepisy na gazpacho, paella i crema Catalana.
O jedzeniu potrafi opowiadać jak mało kto, a jeszcze lepiej gotuje. Szef kuchni Novotel Airport przedstawia swoje ulubione dania.
Amerykanie szukają coraz to nowszych sposobów, by odchudzić społeczeństwo. Co możemy u nich podpatrzeć?
Często określany herbatą, nią jednak nie jest. Jakie ma zalety i jak go przyrządzać?
Jedne mają wiele składników odżywczych, inne są trujące. Jakie kwiaty mogą zakwitnąć na naszych talerzach?
Bynajmniej nie chodzi tutaj o automat do gotowania jaj na twardo, lecz o spektakularną prowokację pewnej niemieckiej organizacji broniącej praw zwierząt.
Smakowite degustacje i ogromne grillowanie już w sobotę 25 czerwca 2011 w Jelenniej Górze.