Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286Warsztaty w Gastronomiku w Łodzi zwycięzcy
W czerwcu w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4 Gastronomik w Łodzi odbyły się już trzecie warsztaty z cyklu „Dzień z Podravką”.
Tit
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 820, Artykułów: 286W czerwcu w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 4 Gastronomik w Łodzi odbyły się już trzecie warsztaty z cyklu „Dzień z Podravką”.
nutella
| Kuchcik | Przepisów: 0, Artykułów: 4Według najnowszych informacji przedstawionych przez Komisję Europejską, produkty roślinne nie są źródłem zakażeń bakterią coli.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Od 7 czerwca 2011 w Rosji obowiązuje zakaz importowania owoców z krajów Unii Europejskiej.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Bardzo prawdopodobne jest, że bakteria E. coli która powodowała zatrucia nie ma źródła w ogórkach, ale w kiełkach fasoli.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729To nie hiszpańskie warzywa są przyczyną zatruć na północy Niemiec - zamiast obwiniać Hiszpanię Niemcy powinni spojrzeć na własne podwórko - a konkretnie - ogródki i działki.
cherry
| Złoty Ekspert | Przepisów: 508, Artykułów: 729Spośród wszystkich win Polacy najchętniej wybierają wina bułgarskie.
Dorota0309
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 249Pojawiły się niepokojące informacje: sprzedaż eksportowa polskich warzyw spadła o 22%, a owoców - aż o 32 %.
Dorota0309
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 20, Artykułów: 249Od kilku dni wszystkich elektryzuje wiadomość o zatrutych warzywach, które pojawiły się na rynku niemieckim. Media donoszą o nowych zachorowaniach na terenie Unii Europejskiej.
edem
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 6, Artykułów: 65Być może już niedługo drzwi polskich winnic zostaną otwarte. Istnieje szansa, że w niedalekiej przyszłości znajdziemy na sklepowych półkach szlachetne wino… z Polski
katecake
| Starszy Kucharz | Przepisów: 0, Artykułów: 24Niemcy zaatakowała fala groźnych zatruć pokarmowych. Powodem nie są niebezpieczne sałaty, ogórki i surowe pomidory pochodzące z północy kraju, ale importowane warzywa z Hiszpanii.